Bedrijfsprofiel

Consulting i.v.m.

 

  • Opvolgen van mechanische projecten en werven

 

  • Aankoop en verkoop van elektro-mechanische componenten en machines

 

  • Op maat bouwen en monteren van installaties

 

  • Speciale montages

 

  • Bulktransportinstallaties

 

  • Vertalen van technische handleidingen in Frans, Engels en Duits en dit in alle richtingen

 

  • Opstellen van gebruiks- en onderhoudshandleidingen volgens de CE normering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom beroep doen op een consultant ? 

Waarom niet? Voor onze prijs hoeft u het niet te laten.

Vaak is het rendabeler om een specialist op een bepaald gebied voor een bepaalde tijd in te huren. Zodat u de benodigde kennis in huis kan halen voor het uitvoeren van specifieke projecten. U zit dus niet vast aan hoge en vaste arbeidskosten. U kan zelf bepalen hoe lang en wanneer U de consultant inschakelt.

Wat doet een consultant?

Een consultant is een persoon die professioneel advies geeft. Een consultant kan op meerdere gebieden actief zijn. Belangrijk is dat een consultant professioneel advies geeft, hiermee aangevend dat hij/zij expertise bezit die bij de ontvangende partij ontbreekt. Als laatste behoort advies geven bij de functie van zijn beroep en wordt de consultant voor dit advies ook beloond.

Uw klanten en productie vragen er om!

De eisen opgelegd aan een productieomgeving worden steeds zwaarder ,veeleisender en moet flexibeler zijn.

Het productieproces moet steeds verbeteren en innovatiever.

Uw klanten blijven alert op uw mogelijkheden en producten. Ook zij worden door de markt gedwongen mee te denken met hun klant

De eis aan de kwaliteit van uw organisatie en processen wordt alsmaar hoger. Om er voor te zorgen dat die kwaliteit betaalbaar blijft dient u optimaal efficiŽnt en effectief te werken. Hierdoor komt U vaak in piek momenten waarbij Uw vaste organisatie niet de mogelijkheid heeft om nog extra belast te worden. Maak hiervoor gebruik van de mogelijkheden die er extern zijn om dit te bereiken. Wij zijn graag het reserve wiel waarop u kan rekenen . 

Een tweede opinie nodig?


Aangezien wij kunnen terug kijken op 25 jaar ervaring voor het opvolgen van projecten en problemen bij verschillende bedrijven. Hebben we soms een andere kijk op bepaalde zaken en problemen en komen zo vaak in samenwerking met uw mensen tot een betere oplossing voor uw problemen. Hierdoor zijn wij dan ook in staat snel processen en organisaties te doorgronden en vervolgens adviezen uit te brengen. Dus zelfs als alles goed gaat: Het kan altijd beter!

consultants bieden een objectieve en onafhankelijke kijk op de situatie

consultants zijn extern en hebben hierdoor minder vooroordelen bij gevoelige of bedrijfs interne kwesties

 Geen Tijd! Wij maken graag tijd voor u vrij.

Verbeteren kost tijd! Kostbare tijd. Tijd die u wellicht niet heeft. Maar zoals voor alles geldt: Zonder aandacht, geen vooruitgang! Geen tijd is het slechtste argument om geen aandacht te schenken aan de mogelijkheid tot groeien of verbeteren van uw organisatie. Blijft u doen wat u altijd heeft gedaan of maakt u de keuze onderscheidend en vooruitstrevend te zijn. Als u die keuze niet maakt, kan het zijn dat uw klanten die wel maken. 

R&R Projects : Hoorndriesstraat 119 9820 Merelbeke BelgiŽ TEL : 0032 9 362 26 15 email: rr@rrprojects.be 

R&R PROJECTS bvba
 

R&R Projects The Way Up